Maple Cârnați Mic Dejun Burritos
Reteta Maple cârnați Burritos mic dejun este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 10 porții cu 454 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Cap la magazin și ridica crema de brânză, ouă, brânză monterey jack, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până arțar ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes de arțar-nuc ca desert. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Cârnați și ouă Burritos Pentru micul dejun, Cârnați Mic Dejun Burritos, și Mic dejun Burritos cu cârnați și brânză.
Instrucțiuni
Wrap tortilla în folie și locul în 300 grade F cuptor să se încălzească.
Zdrobiți și gătiți cârnații și ardeii în tigaie la foc mediu până se rumenesc.
Se toarnă ouăle bătute și ceapa și se continuă gătitul.
Într-un castron separat, combinați brânza cremă și brânza Monterey Jack.
Pe fiecare tortilla, întindeți un strat subțire de amestec de brânză. Se acoperă cu amestec de cârnați și ardei.
Rulați și serviți cu salsa.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.