Mango Macadamia Crisp
Nevoie de o desert vegetarian? Mango Macadamia Crisp ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, unt, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mango Crocant Cu Crustă De Nuci De Macadamia, Pear Crisp cu Topping de Macadamia Butterscotch, și Apple Crisp cu ghimbir dulce și nuci de Macadamia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați 1/4 cană de zahăr granulat și amidon de porumb, amestecând bine cu un bici.
Adăugați mango, suc și 2 lingurițe de unt topit și aruncați ușor pentru a combina.
Așezați amestecul de mango într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Pentru a pregăti toppingul, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, 3 linguri de zahăr granulat, zahăr brun și ghimbir, amestecând bine.
Tăiați în 3 linguri de unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Se amestecă nucile.
Presărați amestecul de făină uniform peste amestecul de mango.
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până se rumenesc.