Mango Macadamia Crisp

Mango Macadamia Crisp
Nevoie de o desert vegetarian? Mango Macadamia Crisp ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, unt, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mango Crocant Cu Crustă De Nuci De Macadamia, Pear Crisp cu Topping de Macadamia Butterscotch, și Apple Crisp cu ghimbir dulce și nuci de Macadamia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 1/4 cană de zahăr granulat și amidon de porumb, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați mango, suc și 2 lingurițe de unt topit și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SucSuc
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
4
Așezați amestecul de mango într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Pentru a pregăti toppingul, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Combinați făina, 3 linguri de zahăr granulat, zahăr brun și ghimbir, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Tăiați în 3 linguri de unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Presărați amestecul de făină uniform peste amestecul de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
9
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista