Mandarin Pui Sote
Mandarin pui sote ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 216 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fulgi de piper, usturoi, crengute de cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până oțet de orez ar putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Tort de mandarină și mămăligă cu sirop de mandarină, Mandarin Pui, și Mandarin Pui.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Pui brun în ulei timp de 2 până la 3 minute, apoi reduceți căldura la minim. Se acoperă și se sotează timp de 8 până la 10 minute sau până se fierbe și sucurile se limpezesc.
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l cald.
În aceeași tigaie, combinați bulionul, oțetul, mierea, jeleul, fulgii de ardei roșu, usturoiul și rădăcina de ghimbir. Se fierbe la foc mediu până când lichidul se reduce la jumătate, apoi se scoate de pe foc și se lasă să stea 5 minute.
Scoateți jeleul din sos; amestecați migdalele și ceapa verde. Feliați puiul rezervat și așezați-l pe un platou. Se toarna sosul deasupra si se garniseste cu fasole de jeleu si cilantro.