Mandarin Pui Sote

Mandarin Pui Sote
Mandarin pui sote ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 216 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fulgi de piper, usturoi, crengute de cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până oțet de orez ar putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Tort de mandarină și mămăligă cu sirop de mandarină, Mandarin Pui, și Mandarin Pui.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Pui brun în ulei timp de 2 până la 3 minute, apoi reduceți căldura la minim. Se acoperă și se sotează timp de 8 până la 10 minute sau până se fierbe și sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
În aceeași tigaie, combinați bulionul, oțetul, mierea, jeleul, fulgii de ardei roșu, usturoiul și rădăcina de ghimbir. Se fierbe la foc mediu până când lichidul se reduce la jumătate, apoi se scoate de pe foc și se lasă să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fasole JeleuFasole Jeleu
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți jeleul din sos; amestecați migdalele și ceapa verde. Feliați puiul rezervat și așezați-l pe un platou. Se toarna sosul deasupra si se garniseste cu fasole de jeleu si cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Fasole JeleuFasole Jeleu
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista