Polenta coapte: Polentan Al Forno ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1192 calorii, 52G de proteine, și 83g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de roșii, legături de cârnați de porc, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă, The ultimate Meatballs Al Forno cu mămăligă cremoasă, și Polentan Al Forno cu verdeață Collard, Cheddar și Ricotta.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați cârnații și gătiți, întorcând ocazional, până când toate părțile sunt rumenite și grăsimea curge liber din fiecare cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3
Îndepărtați și aruncați excesul de grăsime, apoi adăugați sosul de roșii cu cârnații, răzuind fundul pentru a încorpora orice bucăți rumenite. Condimentează cu sare și piper, dacă este necesar, reduce focul la foc mic și gătește, acoperit, timp de 1 1/2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Scoateți cârnații din sos pe o tăietură, feliați și dați deoparte, împreună cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-o oală mare la foc mare și adăugați sarea de mare și restul de 1 lingură de ulei. Amestecați făina de porumb, puțin câte puțin, amestecând constant pentru a preveni formarea de bulgări. Gatiti 5 minute, pana cand polenta se indeparteaza de partile laterale ale cratitei. Întoarceți polenta pe o placă de lemn curată și lăsați să se răcească. Odată ce este rece, se taie în fâșii, folosind sfoară măcelar sau un cuțit foarte ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, Optional
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Acoperiți partea de jos a unei caserole rezistente la cuptor de 9 x 13 inci sau a unui vas de copt cu un strat de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Adăugați un strat de felii de mămăligă, apoi un strat de brânză, un strat de mozzarella și un strat de cârnați feliați. Repetați procesul până când toate ingredientele au fost folosite, terminând cu un strat de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
9
Coaceți în cuptor 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
10
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
11
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
12
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
13
Adăugați cimbru și morcov și gătiți până când morcovul este destul de moale, aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Cesti Catei De Usturoi
14
Adăugați roșiile și sucul lor și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți până la fel de gros ca cerealele fierbinți, aproximativ 30 de minute. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Calde
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
15
Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.