Burgerul baja al mamei mele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 8 porții cu 406 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, brânză cheddar, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 53%. Încercați Baja Betty Burger, Orez spaniol al mamei, și Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă carnea de vită măcinată și chipsurile de porumb zdrobite; se formează în 8 patties alungite; condimentează cu sare și piper. Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de roșii, ceapa, sarea de usturoi și pudra de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Praf De Chili
Sos De Roșii
Sare De Usturoi
Carne De Vită Măcinată
Chipsuri De Porumb
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Gatiti chiftelele in tigaia fierbinte 4-5 minute; răsturnați și gătiți încă 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se toarnă amestecul de sos de roșii în tigaie în timp ce burgerii termină de gătit; se fierbe încă 4 până la 5 minute. Topiți fiecare burger cu brânză Cheddar și lăsați să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Sos De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Așezați burgerii pe pâine și sosul de ladă pe torturi înainte de a închide fiecare sandviș.