Mama lui PBJ baruri
Barele PBJ ale mamei ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 354 calorii. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, chipsurile de unt de arahide, ouăle și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Lasagna mamei mele, Friptura de Oală a mamei Neely, și Divanul divin al mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, zahărul și praful de copt într-un castron.
Tăiați în unt până seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă ouăle până se omogenizează.
Apăsați jumătate de aluat în fundul unei tigaie unsă de 13"x9".
Întindeți jeleul peste aluat în tigaie.
Presărați o cană chipsuri de unt de arahide peste jeleu.
Zdrobiți aluatul rămas peste chipsuri.
Coaceți la 375 de grade timp de 30 până la 35 de minute, până când sunt ușor aurii.
Scoateți din cuptor; presărați chipsurile rămase deasupra. Se răcește; se taie în pătrate.