Tarta Rustica Cu Pere-Afine
Tarta rustică de pere-afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 196 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pere bosc, afine, jeleu de coacăze și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tarta Rustica Cu Pere, Tarta Rustica Cu Pere, și Tarta Rustica Cu Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 425 F. Linia de linie grea rimmedfoaie de copt cu hârtie pergament. Topițiunt în tigaie mare antiaderentă la căldură medie-mare.
Adăugați pere. Saut până la aproapetendru, aproximativ 8 minute.
Se presară CU1 lingură de zahăr; aruncați 1 minut.
Adaugăcranberries, concentrat de suc și jeleu. Saut până când perele sunt fragede și sucurile sunt groase, cu 2 până la 3 minute mai mult. Răzuiți pearmixture pe farfurie mare și puneți-l în congelator5 minute pentru a se răci rapid.
Desfaceți aluatul pe foaia pregătită.
Cut1 bandă lată de 1/2 inch de pe 1 capăt scurt, formându-se prin pătrat de 9 inci. Trageți banda de aluatde două ori lungimea sa și tăiați transversal în jumătate.
Răzuiți amestecul de pere în centrul pătratului de aluat.
Răspândiți amestecul pentru a acoperi, lăsând o margine simplă de 1 1/2 inch. Îndoiți marginea borderover de umplere.
Așezați 2 benzi de aluat în mod diagonal peste umplutură, distanțând benzile la 2 până la 3 inci; apăsați capetele pentru a limita pentru a adera.
Presărați marginea și fâșiile CU1 lingură de zahăr.
Coaceți tarta până când aluatul este auriu șifierte, 22 până la 23 de minute. Se răcește tolukwald pe foaia de copt.