Tarta Rustica Cu Pere-Afine

Tarta Rustica Cu Pere-Afine
Tarta rustică de pere-afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 196 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pere bosc, afine, jeleu de coacăze și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tarta Rustica Cu Pere, Tarta Rustica Cu Pere, și Tarta Rustica Cu Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 425 F. Linia de linie grea rimmedfoaie de copt cu hârtie pergament. Topițiunt în tigaie mare antiaderentă la căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Adăugați pere. Saut până la aproapetendru, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
3
Se presară CU1 lingură de zahăr; aruncați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
4
Adaugăcranberries, concentrat de suc și jeleu. Saut până când perele sunt fragede și sucurile sunt groase, cu 2 până la 3 minute mai mult. Răzuiți pearmixture pe farfurie mare și puneți-l în congelator5 minute pentru a se răci rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
SucSuc
PerePere
5
Desfaceți aluatul pe foaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Cut1 bandă lată de 1/2 inch de pe 1 capăt scurt, formându-se prin pătrat de 9 inci. Trageți banda de aluatde două ori lungimea sa și tăiați transversal în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Răzuiți amestecul de pere în centrul pătratului de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
8
Răspândiți amestecul pentru a acoperi, lăsând o margine simplă de 1 1/2 inch. Îndoiți marginea borderover de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Așezați 2 benzi de aluat în mod diagonal peste umplutură, distanțând benzile la 2 până la 3 inci; apăsați capetele pentru a limita pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Presărați marginea și fâșiile CU1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
11
Coaceți tarta până când aluatul este auriu șifierte, 22 până la 23 de minute. Se răcește tolukwald pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
12
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista