Magpie ' s: Nutella ganache glazura trandafiri & volane tort de tine și de mine
Această rețetă face 4 porții cu 915 calorii, 11g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, circulator, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Ciocolată Cu Glazură De Caramel Și Trandafiri Gumdrop, Tort cu banane Nutella Swirl cu glazură Nutella, și Tort Bundt Cu Banane Cu Ganache Nutella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Așezați linguriță de unt în fiecare dintre cele 3 tigăi rotunde de tort cu strat de 9 inci și puneți tigăile în cuptor pentru câteva minute până când untul se topește.
Scoateți tigăile din cuptor, periați fundul interior și părțile laterale ale fiecăruia cu unt și căptușiți fundul cu pergament.
Bateți făina de tort, cacao și sare într-un castron.
Așezați uleiul și zahărul în vasul unui mixer electric și bateți la viteză medie până se amestecă bine. Bateți ouăle pe rând. Cu mașina la scăzut, adăugați foarte încet colorant alimentar roșu. (Aveți grijă: se poate stropi.)
Adăugați amestecul de făină alternativ cu zară în două loturi. Răsturnați bolul și bateți suficient de mult pentru a combina.
Așezați bicarbonatul de sodiu într-un vas mic, amestecați oțetul și adăugați la aluat cu mașina în funcțiune. Bate timp de 10 secunde.
Împărțiți aluatul între tigăi (este ușor să cântăriți aluatul în tigăi, astfel încât să știți că acestea sunt distribuite în mod egal în ambele Tigăi, astfel încât straturile de tort să fie uniforme)
Se introduce în cuptor și se coace până când un tester de tort iese curat, 40 până la 45 de minute.
Lăsați să se răcească în tigăi 20 de minute. Apoi scoateți din tigăi, răsturnați straturile și îndepărtați pergamentul. Se răcește complet înainte de îngheț.7.Acest tort (când este neînghețat) poate fi păstrat doar pe tejghea acoperit lejer sau într-o cutie/sub o cupolă. Rămâne umed și nu se va usca zile întregi! de asemenea, dezghețat îngheață foarte bine, așa că îl puteți înfășura bine în plastic, îl puteți pune într-o pungă cu fermoar și îl puteți păstra în congelator până la două luni! Prăjiturile congelate sunt și mai ușor de tăiat, deoarece nu se vor sfărâma ușor.
Lăsați-l să se dezghețe peste noapte la frigider înainte de îngheț.Variație: am înjumătățit rețeta de mai sus și am copt-o în două tigăi de tort de 6 inch.Timpul de coacere a fost de 30 de minute la acelașitemperatură.Acest tort poate fi, de asemenea, transformat în aproximativ 35 de cupcakes, cu căptușelile umplute doar 3/4 din drum, iar timpul de coacere ar trebui să fie între 20 și 25 de minute, dar verificați-le la 2/3 din drum în cazul în care cuptorul dvs. face treaba mai repede.