Magpie ' s: Nutella ganache glazura trandafiri & volane tort de tine și de mine

Magpie ' s: Nutella ganache glazura trandafiri & volane tort de tine și de mine
Această rețetă face 4 porții cu 915 calorii, 11g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, circulator, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Ciocolată Cu Glazură De Caramel Și Trandafiri Gumdrop, Tort cu banane Nutella Swirl cu glazură Nutella, și Tort Bundt Cu Banane Cu Ganache Nutella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați linguriță de unt în fiecare dintre cele 3 tigăi rotunde de tort cu strat de 9 inci și puneți tigăile în cuptor pentru câteva minute până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți tigăile din cuptor, periați fundul interior și părțile laterale ale fiecăruia cu unt și căptușiți fundul cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Bateți făina de tort, cacao și sare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Hârtie De OrezHârtie De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați uleiul și zahărul în vasul unui mixer electric și bateți la viteză medie până se amestecă bine. Bateți ouăle pe rând. Cu mașina la scăzut, adăugați foarte încet colorant alimentar roșu. (Aveți grijă: se poate stropi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
7
Adăugați amestecul de făină alternativ cu zară în două loturi. Răsturnați bolul și bateți suficient de mult pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Așezați bicarbonatul de sodiu într-un vas mic, amestecați oțetul și adăugați la aluat cu mașina în funcțiune. Bate timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
9
Împărțiți aluatul între tigăi (este ușor să cântăriți aluatul în tigăi, astfel încât să știți că acestea sunt distribuite în mod egal în ambele Tigăi, astfel încât straturile de tort să fie uniforme)
10
Se introduce în cuptor și se coace până când un tester de tort iese curat, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați să se răcească în tigăi 20 de minute. Apoi scoateți din tigăi, răsturnați straturile și îndepărtați pergamentul. Se răcește complet înainte de îngheț.7.Acest tort (când este neînghețat) poate fi păstrat doar pe tejghea acoperit lejer sau într-o cutie/sub o cupolă. Rămâne umed și nu se va usca zile întregi! de asemenea, dezghețat îngheață foarte bine, așa că îl puteți înfășura bine în plastic, îl puteți pune într-o pungă cu fermoar și îl puteți păstra în congelator până la două luni! Prăjiturile congelate sunt și mai ușor de tăiat, deoarece nu se vor sfărâma ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
12
Lăsați-l să se dezghețe peste noapte la frigider înainte de îngheț.Variație: am înjumătățit rețeta de mai sus și am copt-o în două tigăi de tort de 6 inch.Timpul de coacere a fost de 30 de minute la acelașitemperatură.Acest tort poate fi, de asemenea, transformat în aproximativ 35 de cupcakes, cu căptușelile umplute doar 3/4 din drum, iar timpul de coacere ar trebui să fie între 20 și 25 de minute, dar verificați-le la 2/3 din drum în cazul în care cuptorul dvs. face treaba mai repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista