Macrou și Ramson de la restaurantul Maaemo din Oslo, Norvegia
Această rețetă servește 2. Dacă $5.98 pe portie se încadrează în bugetul dvs., macrou și Ramson de la restaurantul Maaemo din Oslo, Norvegia ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 1612 calorii, 8g de proteine, și 164g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cremă, verdeață ramson, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Varză-Norvegia, Macrou Întreg Prăjit, și Macrou Crustat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o cratiță mică pe jumătate umplută cu apă.
Adăugați usturoiul și blanch aproximativ 1 minut. Aruncați apa, rezervând usturoiul. Apoi umpleți cratița cu apă proaspătă și repetați albirea încă o dată. Goliți cratița și rezervați usturoiul.
Adăugați smântâna în cratiță împreună cu usturoiul albit. Fierbeți usturoiul în cremă până devine destul de moale. Folosind un blender pur și simplu amestecul până la o textură complet netedă. Împingeți-l printr-o strecurătoare cu ochiuri fine înapoi în cratița mică și setați aside.In un blender curat pur și simplu adăugați verdele ramson proaspăt atât cu uleiul de floarea soarelui, cât și cu uleiul de canola, apoi strecurați-l într-un alt castron mic; presând solidele cu spatele unei linguri pentru a extrage cât mai mult ulei posibil. Pune deoparte.
Se toarnă jumătate din uleiul de ramson rezervat într-o cratiță mică și curată.
Adăugați oțetul balsamic de mere, amestecați pentru a emulsiona.
Adăugați restul de ulei de ramson în cratiță cu purul de usturoi, amestecați până se încorporează bine.Murati macroul in saramura rece timp de 11 minute.Încălziți ușor sosul de vinaigretă ramson și usturoiul ramson pur arkume separat, amestecând fiecare tot timpul, până la temperatura corpului.
Serviți o bucată de pur și simplu lângă un filet de macrou la temperatura camerei.
Garnisiți cu florile sălbatice și apoi lingurați sosul de vinaigretă ramson pe farfurie în timp ce masa. Bucurați-vă!