Macrou Cu Salsa De Lamaie

Macrou Cu Salsa De Lamaie
Rețeta macrou cu Salsa de lămâie ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 2 ore și 26 de minute. Pentru $13.37 pe portie, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 2429 calorii, 122G de proteine, și 104G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână mâncarea mea, măslinele, revista alimentară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crusta de plăcintă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Macrou prăjit cu salsa portocalie, Macrou la grătar cu Caper Sicilian-Salsa de roșii, și Macrou de primăvară cu struguri acri și Salsa de șofran pentru rețete similare.

Ingrediente

4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatătopping bătut și cireșe maraschinotopping bătut și cireșe maraschino4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCoacere ușoarăCoacere ușoară4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăGrătar VegetarianGrătar Vegetarian4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăBiscuiți de CrăciunBiscuiți de Crăciun4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMic dejun sănătosMic dejun sănătos4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăBrownieBrownie4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSupăSupă4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPetrecere pentru copiiPetrecere pentru copii4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPetrecerePetrecere4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPetrecere vegetarianăPetrecere vegetariană4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPaștePaște4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăGătit în lotGătit în lot4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăFără lactateFără lactate4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCalculator fripturăCalculator friptură4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPeștePește4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăBogat în fierBogat în fier4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMai Multă Mâncare BunăMai Multă Mâncare Bună4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăRevista Good FoodRevista Good Food4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăGood Food reader oferăGood Food reader oferă4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAplicații alimentare buneAplicații alimentare bune4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăEvenimente cu mâncare bunăEvenimente cu mâncare bună4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMâncarea mea Bună (Conectați-vă)Mâncarea mea Bună (Conectați-vă)1mânăun pătrunjelun pătrunjel4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăFructeFructe1cățel de usturoi, zdrobitcățel de usturoi, zdrobit4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăcâteva crengute pătrunjel cu frunze platecâteva crengute pătrunjel cu frunze plate1mânăo măsline verzi, fără sâmburi și sferturio măsline verzi, fără sâmburi și sferturi4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăHalloweenHalloween4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSănătosSănătos4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăIeftin și sănătosIeftin și sănătos4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăRapid și sănătosRapid și sănătos1lămâie, înjumătățitălămâie, înjumătățită4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăLow-GILow-GI4macrou, eviscerat și curățatmacrou, eviscerat și curățat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată1/4 cană chutney orice aromă (eu folosesc mango)1/4 cană chutney orice aromă (eu folosesc mango)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată8 (10 inchi) tortilla de făină de grâu integral8 (10 inchi) tortilla de făină de grâu integral4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPastePaste4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiePie4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăLegumeLegume4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPrimăvarăPrimăvară4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăReducere ieftinăReducere ieftină4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăGhid de temperatură a zahăruluiGhid de temperatură a zahărului4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăVaraVara4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCeai de după-amiazăCeai de după-amiază4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăVeganVegan4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăVegetarianVegetarian4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCrăciun VegetarianCrăciun Vegetarian4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPrânz sănătosPrânz sănătos4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPrânz de duminicăPrânz de duminică4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăIarnaIarna4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăFamilie & copiiFamilie & copii4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăGhid de temperatură cuptorGhid de temperatură cuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 26 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista