Macaroane și patru brânzeturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macaroane și patru brânzeturi. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 384 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica 2 linguriță frecat salvie, piper, brânză cheddar, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până margarina băț ai putea urma acest curs principal cu Ooey-Gooey Unt De Arahide-Ciocolată Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane și 4 brânzeturi, Macaroane Și Multe Brânzeturi, și Macaroane cu brânzeturi Fontinan și Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Gatiti pastele in apa clocotita 5 minute sau pana aproape fragede.
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Așezați pastele într-un castron mare.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se formează firimituri grosiere. Pune deoparte.
Aduceți laptele și frunzele de dafin la foc mic într-o cratiță mică.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Aruncați frunzele de dafin. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Așezați făina într-un castron mic; adăugați treptat lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează bine. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa, amestecand continuu cu un tel.
Adăugați brânzeturi, sare și piper; amestecând până când brânzeturile se topesc.
Se toarnă sosul de brânză peste paste; Se amestecă bine. Puneți amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați pesmetul, salvia și untul într-un castron; aruncați cu o furculiță.
Presărați amestecul de pesmet peste amestecul de paste.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.