Macaroane și patru brânzeturi

Macaroane și patru brânzeturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macaroane și patru brânzeturi. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 384 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica 2 linguriță frecat salvie, piper, brânză cheddar, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până margarina băț ai putea urma acest curs principal cu Ooey-Gooey Unt De Arahide-Ciocolată Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane și 4 brânzeturi, Macaroane Și Multe Brânzeturi, și Macaroane cu brânzeturi Fontinan și Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti pastele in apa clocotita 5 minute sau pana aproape fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
3
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Așezați pastele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se formează firimituri grosiere. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Aduceți laptele și frunzele de dafin la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Aruncați frunzele de dafin. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
8
Așezați făina într-un castron mic; adăugați treptat lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează bine. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa, amestecand continuu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc.
10
Adăugați brânzeturi, sare și piper; amestecând până când brânzeturile se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
11
Se toarnă sosul de brânză peste paste; Se amestecă bine. Puneți amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Sos De BrânzăSos De Brânză
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
12
Combinați pesmetul, salvia și untul într-un castron; aruncați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Presărați amestecul de pesmet peste amestecul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PastePaste
14
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista