Macaroane și brânză Fajita

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați macaroane și brânză Fajita. Această rețetă face 8 porții cu 428 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de amestec de condimente fajita, ceapă verde, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile în caseta albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy otrivre și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat de la ' Melt: arta macaroanelor și brânzei.
Instrucțiuni
Carne de vită măcinată maro într-o tigaie mare, amestecând până se sfărâmă; se scurge. Se amestecă macaroane, 1/4 cană de ceapă verde, amestec de condimente și salsa con queso; se toarnă într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Se presară cu coji de taco zdrobite.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine.
Se presară cu restul de 1/4 cană de ceapă verde.