Macaroane și brânză de stovetop Tanya
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macaroanele și brânza de la Tanya. Această rețetă face 6 porții cu 565 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ceapă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Stovetop macaroane și brânză, Stovetop macaroane și brânză, și Stovetop macaroane și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente.
Scurgeți într-o strecurătoare.
Topiți untul într-o cratiță mare.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Condimentează cu sare și piper.
Adăugați făina și amestecați până când arată pastă și atinge o culoare blondă aurie, aproximativ 2 minute.
Se amestecă încet laptele cald, se aduce la foc mic și se lasă amestecul să se îngroaie. Se amestecă muștarul.
Lăsați să fiarbă la foc mic timp de 5 minute, până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri.
Amestecați treptat brânza câte o mână la un moment dat. Amestecați pastele, asigurându-vă că sunt acoperite cu sosul de brânză și serviți fierbinte.