Macaroane și brânză

Macaroane și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 505 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână firimituri de pâine, boia de ardei, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 46%. Încercați Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile în caseta albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy otrivre și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat de la ' Melt: arta macaroanelor și brânzei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Adăugați macaroanele și gătiți până când sunt ușor subduse, sau foarte al dente, aproximativ 7 minute.
Scurgeți pastele și întoarceți-le în oală.
Într-o cratiță la foc mediu, topiți untul și amestecați făina. Gatiti, amestecand constant, pana cand rouxul devine o culoare aurie foarte palida.
Adăugați laptele și amestecați bine pentru a îndepărta orice bulgări. Se aduce la foc mic la foc mic.
Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună firimiturile de pâine, 1/4 cană de parmezan, pătrunjel și ulei de canola. Rezervă.
Adăugați boia de ardei, Cheddar, restul de 8 uncii de parmezan ras, brânza de căsuță și sare și piper, după gust, în amestecul de lapte.
Se toarnă sosul de brânză peste paste și se amestecă pentru a se combina.
Rezervați 3 căni pentru rețeta Web rotundă 2 macaroane picante și mușcături de brânză.
Pulverizați un vas de copt rezistent la cuptor de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Se toarnă macaroanele și brânza și se întinde uniform în tigaie.
Se presară cu amestecul de firimituri de pâine și se coace aproximativ 30 de minute până când firimiturile de pâine sunt prăjite și aurii.