Macaroane mexicane la cuptor și brânză

Macaroane mexicane coapte și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 388 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână usturoi, unt, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Macaroane și brânză la cuptor cu porumb și dovlecei Mexicani, Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, și Macaroane mexicane cu conținut scăzut de grăsimi și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj; pus deoparte.
Într-o cratiță de 3 litri, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa, muștarul, sarea, piperul și usturoiul; gatiti 5 pana la 7 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă făina. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu, pana cand amestecul este bule.
Se amestecă iaurtul, amestecând constant. Se amestecă ușor brânzeturile; se amestecă pastele.
Se toarnă în caserola unsă de 2 litri.
Coaceți descoperit aproximativ 25 de minute sau până la bule.