Macaroane De Ciocolată
Chocolut Macaroons ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă servește 18. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr, albușuri de ou, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Bare De Ciocolată Stratificate, Cupe De Unt De Migdale Keto Choconut, și Macaroane De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Aliniați foile de prăjituri cu hârtie pergament sau ungeți ușor.
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul și pasta de migdale folosind degetele până când pasta este complet prelucrată în zahăr. Se amestecă nuca de cocos și chipsurile de ciocolată. Într-un vas curat de sticlă sau metal uscat, bateți albușurile de ou și crema de tartru până la vârfuri rigide. Îndoiți jumătate din albușurile de ou în amestecul de nucă de cocos pentru a ușura bătutul. Îndoiți ușor albii rămași, având grijă să nu vă dezumflați. Aruncați cu lingurițe rotunjite pe foile de cookie pregătite.
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când blaturile se rumenesc ușor. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaia de copt timp de câteva minute înainte de a le scoate pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.