Macaroane cu migdale II
Almond Macaroons II este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Funcționează bine ca desert. Un amestec de zahăr, migdale măcinate, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare sunt Macaroane Cu Bucurie De Migdale, Almond Macaroons I, și Macaroane Cu Migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Într-un bol mare de sticlă sau metal, bateți albușurile până se spumează. Adăugați treptat coaja de lămâie și zahărul, continuând să bateți până când albii formează vârfuri rigide. Colorați verde deschis sau roz cu colorantul alimentar în timp ce amestecați. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați migdalele măcinate. Aruncați prin grămezi de linguri pe foaia de prăjituri pregătită. Cookie-urile ar trebui să fie la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți timp de 20 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când prăjiturile sunt ferme și ușor maronii. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foi timp de 5 minute înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.