Macaroane Cu Ciocolată

Macaroanele cu ciocolată sunt un desert care servește 60. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 97 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de ciocolată semidulce, zahăr, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Macaroane Cu Ciocolată, Macaroane Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată, și Macaroane Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Așezați albușurile într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Adăugați vanilie; bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, aproximativ 2 linguri la un moment dat, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă. Îndoiți treptat nuca de cocos și migdalele, aproximativ 1/2 cană la un moment dat.
Picătură cu linguri rotunjite 2 in. în afară pe foi de copt căptușite cu pergament.
Se coace la 275 CP timp de 25 de minute sau până când este ferm la atingere.
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata; se amestecă până se omogenizează. Înmuiați fundul fiecărui fursec în ciocolată; lăsați excesul să picure.
Așezați pe foi de copt căptușite cu hârtie cerată. La frigider timp de 1 oră sau până când ciocolata este setată. A se păstra într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Macaroons. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.