Macaroane Cu Buline
Polka-Dot Macaroons ia în jurul valorii de 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru 16 cenți pe porție, primești un desert care servește 56. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 105 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână lapte condensat, făină, mini-uri m&m și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort Cu Buline, Cupcakes cu buline, și Sandwich Cu Buline.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei. Într-un castron mare, combinați nuca de cocos, laptele și făina; se amestecă bine. Se amestecă în M&M.
Picătură cu linguri rotunjite 2 in. în afară pe foi de copt unse.
Coaceți 8-10 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă pentru a se răci.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Macaroons. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.