Macadamia și plăcintă cu nucă de cocos
Placinta macadamiană și nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 251 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr, topping bătut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Macadamia Key Lime Pie, Plăcintă răcită cu var-nucă de cocos cu crustă de Macadamia-nucă de cocos, și Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de plăcintă de 9 inci.
Bateți albușurile de ou și praful de copt într-un vas de sticlă sau metal până se spumează. Adăugați treptat zahăr și extract de vanilie, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: amestecul de albus de ou va forma vârfuri ascuțite.
Îndoiți firimiturile de cracare graham, 1/2 cană nucă de cocos și 1/2 cană nuci de macadamia în amestec de albus de ou; se toarnă în vasul de plăcintă pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este setat, aproximativ 30 de minute. Se răcește complet.
Întindeți toppingul biciuit peste plăcinta răcită și presărați 1/4 cană nucă de cocos și 1/4 cană nuci de macadamia peste toppingul biciuit.