Ma La Oil
Uleiul ma Lan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 67 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de arahide prăjit, ulei de susan, boabe de piper Sichuan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul la foc mic la 17
Adăugați ghimbirul, anasonul stelat, scorțișoara, șalota, usturoiul, boabele de piper Sichuan și ardeii iute și gătiți la foc moderat până când uleiul ajunge la 22
Se fierbe la 225 timp de 5 minute, apoi se transferă într-un borcan rezistent la căldură și se lasă să se răcească. Se amestecă uleiul de susan.