Lămâie la grătar-pește cu sparanghel
Grilled Lemon-pește cu sparanghel este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 206 calorii, 29G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, sos de vinaigretă cu roșii solare, fileuri de tilapia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pește copt cu folie cu lămâie și sparanghel, Pește De Lămâie La Grătar, și Sparanghel la grătar cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți sucul din 1 lămâie; se amestecă cu pansament.
Se toarnă jumătate peste pește într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți ale fiecărui file. La frigider 15 min. la marinat. Refrigerați amestecul de pansament rămas pentru utilizare ulterioară.
Între timp, încălziți grătarul la foc mediu.
Tăiați fiecare dintre lămâile rămase în 4 felii.
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Așezați 8 felii de lămâie pe grătarul grătarului; se acoperă cu pește.
Periați cu o parte din amestecul de pansament rămas. Grătar 5 min.; rândul său.
Adăugați feliile de lămâie rămase și sparanghelul la grătar. Gatiti 5 min. sau până când fulgii de pește cu ușurință cu furculița și sparanghelul sunt clare-fragede, perindând ocazional cu amestecul de pansament rămas.
Scoateți peștele, feliile de lămâie și sparanghelul de pe grătar. Aruncați feliile de lămâie sub pește.
Serviți feliile de lămâie rămase cu pește și sparanghel.