Lămâie la grătar-pește cu sparanghel

Lămâie la grătar-pește cu sparanghel
Grilled Lemon-pește cu sparanghel este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 206 calorii, 29G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, sos de vinaigretă cu roșii solare, fileuri de tilapia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pește copt cu folie cu lămâie și sparanghel, Pește De Lămâie La Grătar, și Sparanghel la grătar cu lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul din 1 lămâie; se amestecă cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
LămâieLămâie
2
Se toarnă jumătate peste pește într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți ale fiecărui file. La frigider 15 min. la marinat. Refrigerați amestecul de pansament rămas pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Între timp, încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Tăiați fiecare dintre lămâile rămase în 4 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
5
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
6
Așezați 8 felii de lămâie pe grătarul grătarului; se acoperă cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Periați cu o parte din amestecul de pansament rămas. Grătar 5 min.; rândul său.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Adăugați feliile de lămâie rămase și sparanghelul la grătar. Gatiti 5 min. sau până când fulgii de pește cu ușurință cu furculița și sparanghelul sunt clare-fragede, perindând ocazional cu amestecul de pansament rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
LămâieLămâie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Scoateți peștele, feliile de lămâie și sparanghelul de pe grătar. Aruncați feliile de lămâie sub pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
LămâieLămâie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Serviți feliile de lămâie rămase cu pește și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
LămâieLămâie
PeștePește
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista