Lumpia (versiunea Shanghai)
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Lumpia (versiunea Shanghai) ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 254 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, morcov, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lumpia Shanghai (rulouri de primăvară umplute cu carne), Lumpia, și Lumpia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați carnea de porc măcinată, carnea de vită măcinată, ceapa și morcovul. Asigurați-vă că amestecați complet totul. Vă sugerez să vă murdăriți și să vă folosiți mâinile. Frământați carnea în castron dacă trebuie. Amestecați treptat în sosul de soia , piperul negru, pudra de usturoi și sarea până când toate ingredientele sunt distribuite uniform.
Așezați câteva ambalaje la un moment dat pe o suprafață plană și așezați aproximativ 2 linguri de umplutură într-o linie în centrul ambalajului. Asigurați-vă că umplutura nu este mai groasă decât degetul mare, altfel ambalajul se va găti mai repede decât carnea. Luați marginile inferioare și superioare ale ambalajului și pliați-le spre centru. Luați părțile din stânga și din dreapta și pliați-le spre centru. Umeziți ultima margine a ambalajului pentru a sigila. Acum repetați folosind restul ambalajelor și cereți-i pe soț sau pe copii să vă ajute.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o tigaie grea la 375 grade F (190 grade C). Prăjiți 3 sau 4 lumpia odată. Se prăjește aproximativ 3 sau 4 minute, întorcându-se o dată. Lumpia se gătește când plutesc, iar învelișul este maro auriu.
Tăiați în jumătate sau serviți așa cum este cu sosul de scufundare. Ne place sosul dulce și acru, sosul de soia cu lămâie sau ketchup-ul cu banane.