Louisiana fasole roșie și orez

Louisiana fasole roșie și orez
Fasolea roșie și orezul din Louisiana ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 470 calorii, 27G de proteine, și 17g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, căței de usturoi, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până orez alb fierte ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Louisiana fasole roșie și orez, Louisiana Fasole Roșie Și Orez, și Louisiana Fasole Roșie Și Orez.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea uscată într-un castron mare și acoperiți cu apă rece. Înmuiați fasolea peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgeți fasolea și puneți-le într-o oală mare grea cu jamboanele de șuncă, adăugând suficientă apă rece pentru a acoperi (aproximativ 2 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați ceapa, țelina, ardeiul verde, cayenne, pătrunjelul, cimbrul, frunzele de dafin, usturoiul, ceapa verde și câteva shake-uri de sos de ardei roșu; dați totul să se amestece bine. Se fierbe, neacoperit, până când fasolea este fragedă și începe să se îngroașe, aproximativ 21/2 ore. Vrei ca fasolea să fie aproape prea gătită, de parcă se pregătesc să explodeze. Amestecați fasolea ocazional pentru a preveni arderea pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați aproximativ 1 cană de apă spre sfârșitul gătitului dacă amestecul pare prea gros sau uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Puneți aproximativ 1 cană de fasole gătită pe partea laterală a oalei cu o lingură de lemn, acest lucru face ca bulionul să fie gros și cremos. Aruncați cârnații și gătiți încă 30 de minute pentru a le încălzi. Reglați condimentul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Serviți fasolea roșie într-un castron larg peste niște orez alb aburit și garnisit cu ceapă verde tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Alb FiertOrez Alb Fiert
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Fasole RoșieFasole Roșie
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista