Loin de porc umplut cu prune uscate în sos dulce de Sherry (Lomo Relleno)
Loin de porc umplut cu prune uscate în sos sherry dulce (Lomo Relleno) ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.81 pe portie. O porție conține 214 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați filete de porc, ardei piquillo prăjiți, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (muschi de porc cu sos de mure), Cotlet De Porc Prăjit Cu Umplutură De Mere , Ceapă Și Prune Uscate, și Cotlet de porc cu parfum de rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați 1 Filet de porc pe jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte; deschideți jumătățile, așezând carnea de porc plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
3
Tăiați fiecare jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte; jumătăți deschise, așezând carne de porc plată. Repetați procedura cu filetul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
4
Presărați în interiorul filetelor cu 1 lingură de pătrunjel, 1/2 linguriță sare, piper negru și usturoi tocat. Completați fiecare filet cu 6 prune uscate și 2 linguri de ardei piquillo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Piquillo
Usturoi Tocat
Piper Negru
Prune Uscate
Pătrunjel
Sare
5
Rulati fiecare muschiulet de porc, jeleu-rola de moda, incepand de la partea lungă. Asigurați carnea de porc la intervale de 2 inci cu sfoară; praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Făină Pentru Toate Scopurile
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați carne de porc; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
8
Adăugați restul de 1 lingură de pătrunjel, ceapă, boabe de piper, usturoi necojit și frunze de dafin; saut 2 minute. Se amestecă bulion, sherry și chimen. Înfășurați mânerul tigaiei cu folie și transferați tigaia în cuptor. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Pătrunjel
Usturoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Bulion
Chimen
Ceapă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
9
Transferați carnea de porc într-un platou; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
10
Tăiați carnea de porc în felii groase de 3/4 inch și presărați cu 1/4 linguriță de sare rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Sare
11
Îndepărtați căței de usturoi întregi; strângeți pentru a extrage pulpa. Se amestecă în sucuri de tigaie (aruncați cojile de usturoi și frunza de dafin).