Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Lintea și pilaful de orez brun ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 307 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, sos worcestershire, linte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Linte și legume Cheat orez brun Biryani (ft. SunRice Rice& Linte) + Un Cadou, Pilaf De Orez Curry Cu Linte Roșie, și Orez brun cu linte.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați linte și orez; reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este aproape absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Orez
3
Scoateți din căldură; lăsați să stea 5 minute sau până când lichidul este absorbit.
4
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei și așezați la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa și ardeii grași; sotati 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
6
Adăugați ciuperci și usturoi; sotati 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
7
Adăugați legumele și ingredientele rămase în linte și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Linte
Orez
8
Lăsați să stea 15 minute pentru ca aromele să se amestece.