Linte cu vinete și Garam Masala

Linte cu vinete și Garam Masala
Rețeta linte cu vinete și Garam Masalan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Acest fel principal are 325 calorii, 13g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,02 USD pe porție. Un amestec de vinete, orez basmati, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, Garam Masalan chipsuri de vinete cu coriandru mentă Raita, și Garam Masala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se adauga ceapa si Garam Masala; saut 3 minute sau pana cand ceapa este frageda. Se amestecă roșii, turmeric, ghimbir, usturoi și vinete; saut 7 minute sau până când vinetele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
VineteVinete
TurmericTurmeric
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
TomateTomate
CeapăCeapă
3
Adăugați linte, apă, sare și frunze de dafin în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Se amestecă dovleceii; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când dovlecelul este fraged. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
LinteLinte
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
5
Totalurile includ Garam Masala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Getrank Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Prospețimea strălucitoare completează aromele clare și uscate de grapefruit, măr și piper alb în acest Gruner austriac remarcabil. Vinul perfect pentru zilele de plajă, zilele de picnic și în fiecare zi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista