Lintea cu legume de iarnă glazurate cu vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 432 calorii, 22g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați țelină, ulei de măsline, linte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Legume De Iarnă Glazurate, Marsala-Legume De Iarnă Glazurate, și Brasato de vin roșu cu legume rădăcinoase glazurate.
Instrucțiuni
1
Combinați apa, lintea, 1/2 linguriță de sare și frunza de dafin într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Linte
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Scoateți lintea de pe foc și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie din fontă medie sau antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa, țelina, păstârnacul, morcovul și 1 1/2 lingurițe de tarhon și fierbeți 10 minute sau până se rumenesc. Se amestecă 1/2 linguriță sare, pastă de roșii și usturoi; gatiti amestecul 1 minut. Se amestecă în vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Telina
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați amestecul de linte și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
6
Se ia de pe foc; aruncați frunza de dafin și amestecați untul, 1 1/2 lingurițe de tarhon și piperul.