Linguine vegană cu pesto de spanac
Linguine vegană cu pesto de spanac durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. O porție conține 593 de calorii , 20 g de proteine și 17 g de grăsimi . Pentru 1,85 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Un amestec de coajă de lămâie, sare și piper măcinat, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 91% . Rețete similare includ Linguine cu pesto de spanac și ierburi , Linguine de spanac cu pesto de nuci și rucola și Linguine de grâu integral cu pesto de ierburi de spanac .
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; gătiți linguine la fierbere până când sunt fragezi, dar fermi la mușcătură, aproximativ 11 minute; scurgere.
Pune spanacul congelat într-un castron care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde; decongelați la cuptorul cu microunde la temperatură medie timp de 2 până la 3 minute. Stoarceți cât mai multă apă din spanac. Amesteca spanacul, patrunjelul, 1 lingura ulei de masline si usturoiul intr-un blender pana se omogenizeaza.
Se încălzește aproximativ 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu; adăugați coaja de lămâie și pesto. Se condimentează cu sare și piper negru.
Adăugați linguine și amestecați pentru a se acoperi cu pesto; gătiți până se încălzește, 2 până la 3 minute.