Linguine cu spanac și Brie
Linguine cu spanac și Brie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 460 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți usturoi, ulei de măsline extra virgin, brânză brie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Încercați Brie & Tomate Linguine, Creveți și Brie Linguine, și Linguine cu roșii uscate la soare și Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată pentru a fierbe.
Adăugați linguine și gătiți până la al dente, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți și puneți pastele deoparte.
Prăjiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă. Cu o lingură pliată, îndepărtați slănina pe prosoape de hârtie. Amestecați usturoiul în grăsimea de slănină și gătiți până când usturoiul este ușor rumenit, aproximativ 1 până la 2 minute.
Adăugați spanacul și aruncați până când spanacul începe să se ofilească, aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați pastele și aruncați.
Se presară cu Brie și se strecoară cu ulei de măsline după gust, apoi se aruncă până se topește brânza.