Linguine cu sosul de vinete și ciuperci al mamei

Linguine cu sosul de vinete și ciuperci al mamei
Linguine cu sosul de vinete și ciuperci al mamei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 497 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, linguină, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Linguine & Sos De Ciuperci De Stridii, Linguine cu sos de ciuperci mătăsos, și Linguine cu sos de ciuperci cu smântână de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Creșteți căldura la moderat ridicată și adăugați o altă lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând, până se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Reduceți căldura la moderată.
5
Adăugați lingura rămasă de ulei în tigaie. Se amestecă vinetele și se gătește, amestecând ocazional, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați sarea, cayenne, cimbru, roșii și bulion. Aduceți la foc mic. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când vinetele sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți linguina până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scurgeți; aruncați cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Recomandare de vin: pastele aproape întotdeauna ne aduc înapoi în Italia și varietatea ei abundentă de vinuri. Un Dolcetto d ' Alba, ușor și fructat, dar cu taninuri ferme, este ceea ce doriți să compensați perfect aromele tradiționale și aciditatea ridicată a sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Note: Când sotează ciupercile, gătește-le la foc relativ mare și în loturi pentru a evita supraaglomerarea tigaiei. Dacă căldura este prea mică sau tigaia prea plină, ciupercile se vor aburi în propriul lichid în loc să se rumenească. Merită efortul suplimentar pentru a evita acea textură cauciucată, aburită-cu excepția cazului în care vă place mai ales ciupercile conservate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista