Linguine cu sosul de vinete și ciuperci al mamei
Linguine cu sosul de vinete și ciuperci al mamei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 497 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, linguină, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Linguine & Sos De Ciuperci De Stridii, Linguine cu sos de ciuperci mătăsos, și Linguine cu sos de ciuperci cu smântână de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Creșteți căldura la moderat ridicată și adăugați o altă lingură de ulei în tigaie.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând, până se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Reduceți căldura la moderată.
Adăugați lingura rămasă de ulei în tigaie. Se amestecă vinetele și se gătește, amestecând ocazional, timp de 5 minute.
Adăugați sarea, cayenne, cimbru, roșii și bulion. Aduceți la foc mic. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când vinetele sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți linguina până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Scurgeți; aruncați cu sosul.
Recomandare de vin: pastele aproape întotdeauna ne aduc înapoi în Italia și varietatea ei abundentă de vinuri. Un Dolcetto d ' Alba, ușor și fructat, dar cu taninuri ferme, este ceea ce doriți să compensați perfect aromele tradiționale și aciditatea ridicată a sosului.
Note: Când sotează ciupercile, gătește-le la foc relativ mare și în loturi pentru a evita supraaglomerarea tigaiei. Dacă căldura este prea mică sau tigaia prea plină, ciupercile se vor aburi în propriul lichid în loc să se rumenească. Merită efortul suplimentar pentru a evita acea textură cauciucată, aburită-cu excepția cazului în care vă place mai ales ciupercile conservate.