Limonadă Portocalie De Sânge

Limonadă Portocalie De Sânge
Limonada portocalie de sânge ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 244 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,1 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, apă, crenguțe de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Limonadă Portocalie De Sânge, Limonadă de iarnă: portocaliu de sânge de afine, și Tort de Ricotta cu umplutură de portocale de sânge, Topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți zahărul și apa timp de aproximativ 5 minute până când tot zahărul este dizolvat și devine o consistență de sirop. Se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Umpleți un ulcior cu gheață și turnați sucurile, siropul simplu și sifonul. Feliați lămâia și portocala de sânge în rondele și puneți-le în ulcior. Se amestecă și se toarnă în sticlă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
Sirop SimpluSirop Simplu
Apă SpumantăApă Spumantă
LămâieLămâie
GheațăGheață
3
Garnisiți cu mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista