Nevoie de un fără gluten, fără lactate și marinată primară? Carnea de porc frecată cu Ancho la grătar lent ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,0 USD pe porție. O porție conține 465 calorii, 36g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de oregano, umăr de porc, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ancho la grătar-carne de porc frecată cu salsa de roșii, Ancho Chili - Espresso Frecat Muschiulet De Porc, și Ancho-Friptură De Flanc Frecată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru frecarea condimentelor: prăjiți bucățile de ancho chile la foc mic într-o tigaie uscată până când sunt parfumate, agitând tigaia pentru a nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Puneți chiles în râșniță de condimente și pulsați la o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
3
Adăugați ingredientele rămase și buzz din nou pentru a combina. (Rezervați câteva pentru a stropi porumbul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Pentru carnea de porc: frecați amestecul de condimente în carnea de porc și lăsați-l deoparte timp de 1 oră în timp ce pregătiți grătarul. (Puteți marina carnea de porc mai mult timp la frigider, asigurați-vă că o aduceți la temperatura camerei înainte de a o găti.) Aprindeți cărbunii într-un grătar de grătar cu un capac. Când cărbunii sunt fierbinți, împingeți-i pe 1 parte a grătarului. Frecați carnea de porc cu puțin ulei de măsline și condimentați-o liberal cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Puneți carnea de porc pe grătar departe de cărbuni și așezați o tigaie de picurare sub carne. Închideți capacul și gătiți, menținând o temperatură medie scăzută, timp de aproximativ 4 până la 6 ore sau până când carnea se sfărâmă ușor. Întoarceți carnea ocazional și ungeți cu picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
1
Combinați toate ingredientele într-un blender și piureul până se omogenizează; gustați și condimentați cu sare și piper.