Lemony Parmezan Pui
O porție conține 49 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 27 și costă 24 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Lima Lemony Cu Parmezan, Broccoli Cu Ouă Și Pesmet Cu Parmezan Lemony, și Salată de kale Lemony cu chipsuri de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați firimiturile de pâine și brânza într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Umeziți bucățile de pui cu apă; adăugați în pungă, câte o bucată pe rând. Închideți punga și agitați ușor până când puiul este acoperit uniform. Pune deoparte.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti 6 pana la 7 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți și se fierbe (170F).
Scoateți puiul din tigaie, rezervând picături în tigaie.
Așezați puiul pe platoul de servire; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați vin și suc de lămâie în picături în tigaie; se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti la foc mediu-mare 2 pana la 3 min. sau până când sosul se rumeneste, amestecând frecvent.
Se servește lingură peste pui.