Lemon Verbena Gimlet Cocktail-Uri

Lemon Verbena Gimlet Cocktail-Uri
Lemon Verbena Gimlet cocktail-uri necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 156 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această băutură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie, Meyer Lămâie + Gimlet De Vanilie, și Lemon Verbena Cheesecake.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de apă și zahăr într-o cratiță mică. Frecați verbena ruptă pentru a zdrobi; adăugați în tigaie. Aduceți amestecul de zahăr la fierbere, amestecând ușor după cum este necesar pentru a dizolva zahărul uniform; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc; se răcește complet. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un castron; aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Combinați amestecul de zahăr, gin, sifon și suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
ZahărZahăr
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
GinGin
4
Serviți peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
5
Garnisiți cu crenguțe de verbena și felii de tei, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista