Lemon-Herb Piept De Curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de curcan cu lămâie. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 14 și costă $2.73 pe portie. O porție conține 274 calorii, 43G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piept de curcan, crengute de pătrunjel, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lemon Herb Prăjită Piept De Curcan, Herb Prăjită Piept De Curcan, și Piept de curcan prăjit cu ierburi.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați sucul de lămâie, uleiul, sosul de soia, pătrunjelul, ceapa, usturoiul, muștarul și condimentele; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Se toarnă 1 cană de marinată într-un 2-gal. pungă de plastic resigilabilă; adăugați curcan. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați până la 24 de ore. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru însăilare.
Aliniați fundul unei tigaie mare de prăjire superficială cu folie.
Scurgeți și aruncați marinada; așezați curcanul pe un suport în tigaia pregătită.
Se coace, neacoperit, la 325 int.2 pana la 2-1/2 ore sau pana cand un termometru pentru carne citeste 170 int., ungandu-se la fiecare 30 de minute cu marinata rezervata. (Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede.) Acoperiți și lăsați să stea 15 minute înainte de sculptură.