Lemon Creme Baruri
Lemon Creme baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25. O porție conține 173 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, amestec de prăjituri cu fulgi de ovăz, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Fulgi De Ovăz Lemon Creme Baruri, Lemon Cheesecake Creme Brulee Baruri, și Creme de Menthe Bars (alias Grasshopper Bars).
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează fundul tăvii pătrate de 8 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mare, tăiați untul în amestec de prăjituri, folosind furculița sau blenderul de patiserie. Se amestecă oul până când amestecul este sfărâmicios. Apăsați jumătate din amestecul de biscuiți în fundul tigaiei; coaceți 15 minute.
Într-un castron mic, amestecați laptele condensat, coaja de lămâie și sucul de lămâie până se îngroașă.
Se întinde peste crusta coaptă. Zdrobiți amestecul de prăjituri rămas deasupra.
Coaceți aproximativ 25 de minute mai mult sau până se rumenesc. Dați la frigider 30 de minute sau până când este setat. Pentru bare, tăiați în 5 rânduri cu 5 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.