Lemon Angel Tort Baruri
O porție conține 112 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nuca de cocos, untul, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Lemon Angel tort alimentar umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, Tort De Înger Cu Lămâie, și Tort De Înger Cu Căpșuni-Lămâie.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 350 de metri cubi. Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, umplutura de plăcintă și nuca de cocos până la amestec; se întinde într-un 15x10x1-in uns. tava de copt.
Coaceți 20-25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză, untul și vanilia până se omogenizează. Bateți treptat în zahărul cofetarilor.
Se întinde pe bare răcite; se presară cu coaja de lămâie. Refrigerați cel puțin 4 ore.
Tăiați în bare sau triunghiuri.