Legume și tăiței cu lămâie-busuioc

Legume și tăiței cu lămâie-busuioc
Legumele și tăiței de lămâie-busuioc necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.34 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 145 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, dovlecei, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Legume și tăiței cu lămâie-busuioc, Fidea de tei cu legume, busuioc și Susan, și Pui și legume cu busuioc de lămâie.

Instrucțiuni

1
Gatiti broccoli, conopida, ceapa, coaja de lamaie si 1/2 cana de bulion in tigaie de 12 inci la foc mediu 7-10 minute, amestecand frecvent, pana cand conopida este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
BulionBulion
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă restul de 1/2 cană de bulion și ingrediente. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BulionBulion

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista