Legume Tempura cu sos de soia

Legume Tempura cu sos de soia
Reteta de legume Tempura cu sos de soia este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță o mare vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 245 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Un amestec de sodă club, dovlecei, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 41%. Încercați Pește întreg la cuptor cu sos Tahini și legume Tempura, Taitei Cu Sos De Soia, și Tempura Creveți & Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cerneti primele 3 ingrediente peste un bol mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați 1/2 cană de sodă Club răcită și amestecați cu bețișoare sau furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
3
Adăugați restul de sifon și amestecați. Aveți grijă să nu amestecați prea mult. Bucățile conferă aluatului tempura textura sa unică. La foc moderat, umpleți o tigaie adâncă sau wok cu aproximativ 3 inci de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Apă SpumantăApă Spumantă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați legumele cu ușurință în aluat, asigurându-vă că sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
5
Așezați legumele 1 pe rând în ulei și prăjiți până când aluatul s-a rumenit aproximativ 1 minut. Repetați până când toate legumele au fost gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Serviți cu sos de soia pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista