Legume Tempura cu sos de soia
Reteta de legume Tempura cu sos de soia este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță o mare vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 245 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Un amestec de sodă club, dovlecei, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 41%. Încercați Pește întreg la cuptor cu sos Tahini și legume Tempura, Taitei Cu Sos De Soia, și Tempura Creveți & Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti primele 3 ingrediente peste un bol mare de amestecare.
Adăugați 1/2 cană de sodă Club răcită și amestecați cu bețișoare sau furculiță.
Adăugați restul de sifon și amestecați. Aveți grijă să nu amestecați prea mult. Bucățile conferă aluatului tempura textura sa unică. La foc moderat, umpleți o tigaie adâncă sau wok cu aproximativ 3 inci de ulei vegetal.
Adăugați legumele cu ușurință în aluat, asigurându-vă că sunt acoperite.
Așezați legumele 1 pe rând în ulei și prăjiți până când aluatul s-a rumenit aproximativ 1 minut. Repetați până când toate legumele au fost gătite.
Serviți cu sos de soia pentru scufundare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.