Legume Rădăcinoase Cu Piure Savuros

Legume Rădăcinoase Cu Piure Savuros
Cimbru piure de legume rădăcină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 377 calorii, 1g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de legume rădăcinoase, arpagic, crengute de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Piure De Legume Rădăcinoase, Rozmarin Piure De Legume Rădăcină, și Piure de cartofi și legume rădăcinoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați toate legumele și usturoiul într-o oală mare și umpleți cu apă rece pentru a acoperi; condimentează cu o linguriță de sare. Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe timp de aproximativ 30 de minute, până când legumele sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
În timp ce legumele se gătesc, combinați smântâna grea, untul și ierburile într - o oală și încălziți la foc mic pentru a topi untul și a infuza aroma de plante în cremă-nu lăsați să fiarbă. Opriți focul, acoperiți și lăsați să se absoarbă până când este nevoie. Când este gata de utilizare, îndepărtați tulpinile de plante și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scurgeți legumele și puneți-le într-un bol mare de amestecare. Mash cu un masher de cartofi. Se amestecă amestecul de cremă caldă și se amestecă până când lichidul este absorbit și legumele sunt netede; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Puneți piureul de legume rădăcinoase într-un bol de servire, garnisiți cu arpagic tocat și stropiți cu o doză sănătoasă de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În38 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista