Legume pentru copii cu tarhon Nage

Legume pentru copii cu tarhon Nage
Legumele pentru bebeluși cu tarhon Nage ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.26 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 359 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper măcinat, sare de mare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Branzino și legume prăjite pentru bebeluși cu ulei de tarhon-arpagic, File ars de biban de mare cu Confit de roșii și ceapă și oțet de Sherry Nage infuzat cu tarhon, și Tarhon pește și legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți un galon de apă la fierbere într-o oală. Sare cu 2 linguri de sare de mare. Spălați legumele pentru copii sub apă rece în colander.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SareSare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Blanch legumele în apă clocotită timp de 2 minute, se scurg și se reîmprospătează în apă rece. Uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
3
Într-o tigaie mare se încălzește 1 lingură de unt cu usturoiul și se sotează până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați apa rece. Când apa ajunge la foc mic, reduceți căldura la minim și rotiți în unt, amestecând constant, câte o lingură pe rând. Când adăugați ultimul unt, adăugați și legumele, tarhonul și piperul și doar încălziți. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TarhonTarhon
UntUnt
PiperPiper
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se ia de pe foc și se servește.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista