Legume la grătar și năut cu cuscus
Legume la grătar și năut cu cuscus necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 282 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de dovlecei, ardei gras, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Legume la grătar și năut cu cuscus, Salată De Cuscus Cu Legume Prăjite Și Năut, și Curry legume la grătar cu năut și mămăligă cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Tăiați dovleceii și dovleceii galbeni pe lungime în felii groase de 1/4 inci; înveliți dovleceii, ardeii grași și ceapa cu spray de gătit.
Așezați legumele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc bine.
Scoateți legumele pe o tăietură; lasa sa se raceasca. Se toacă ardeii grași și ceapa în bucăți de mărimea mușcăturii; așezați într-un bol mare.
În timp ce legumele gătesc, aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță medie; amestecați treptat cuscusul.
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Fluff cu o furculiță.
Adăugați cuscusul, roșiile și următoarele 7 ingrediente în amestecul de legume; aruncați bine.
Presărați fiecare porție cu brânză.
Scurgeți și clătiți fasolea în filtru
Roșii înjumătățite cu supravegherea adulților
Zdrobiți și presărați brânză