Legume de vară la grătar și marinate

Legumele de vară la grătar și marinate durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 1,38 USD pe porție. O porție conține 160 de calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 7 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de căței de usturoi, vinete, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 93%. Încercați Legume De Vară Marinate, Legume Marinate De Vară, și Mănâncă pentru opt dolari: spaghete all ' Aglio e Olio cu legume marinate de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ingredientele pentru pansament și câteva condimente într-un castron mare.
Încălziți o tigaie. Înnegriți ardeii pe toate părțile. Puneți într-un castron și acoperiți cu o farfurie până se răcește la atingere.
Puneți cealaltă legumă, fără a o unge, până când este carbonizată pe fiecare parte și se înmoaie. În timp ce gătesc, aruncați-le direct în pansament, separând ceapa în inele. Cojiți ardeii, rezervând sucul în castron, deseminați și tăiați-l în fâșii. Aruncați cu restul de legume, apoi strecurați sucul. Lasă totul să se răcească, apoi condimentează. Salata poate fi păstrată la frigider timp de 2 zile, dar scoateți-o cu câteva ore înainte de servire. Apoi amestecați pătrunjelul și usturoiul.