Legume Crocante De Pui Și Parmezan
Această rețetă face 55 de porții cu 30 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă 12 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pui crocant & legume parmezan ar putea fi un remarcabil gluten gratuit și FODMAP prietenos rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi pentru bebeluși, sferturi de picior de pui, pansament clasic pentru fermă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Parmezan Crocant, Parmezan De Pui Crocant, și Pui crocant cu parmezan pentru unul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Așezați cartofii într-un vas mare cu microunde sau în caserolă; acoperiți cu folie de plastic ventilată sau capac. Cuptor cu microunde pe mare 7 min. Între timp, acoperiți puiul cu amestec de acoperire conform instrucțiunilor de pe pachet.
Așezați puiul pe o parte a tăvii de copt unsă cu folie de 15x10x1 inci.
Adăugați ardei, pansament și parmezan în cartofi; aruncați pentru a acoperi.
Așezați în tigaie lângă pui.
Coaceți 40 min. sau până când puiul este gătit (165F) și cartofii sunt fragede.