Legume Balsamice La Grătar
Legumele balsamice la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 119 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,01 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți piper, busuioc, kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Salată de paste balsamice cu legume la grătar, Risotto La Cuptor Cu Legume La Grătar Și Reducere Balsamică, și Pui Balsamic și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Se amestecă împreună uleiul de măsline și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic.
Clătiți bine feniculul. Tăiați și aruncați capătul rădăcinii bulbului de fenicul. Tăiați tulpinile din bulb, rezervând frunze pentru o altă utilizare.
Tăiați becul în jumătate vertical și îndepărtați miezul.
Tăiați becul în felii groase de 1/2 inch.
Aruncați fenicul, ceapa și ciupercile cu jumătate de amestec de ulei de măsline și puneți-le într-un wok pentru grătar sau coș metalic.
Grătar, acoperit cu capac de grătar, 10 minute peste 350 până la 400 (mediu-mare) căldură. Aruncați roșiile, dovleceii și dovleceii galbeni cu amestecul de ulei de măsline rămas.
Adăugați la grătar wok sau coș. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, amestecând ocazional, 10 până la 15 minute sau până când legumele sunt fragede.