Lefsa norvegiană de cartofi

Lefsa norvegiană de cartofi
Lefsan de cartofi norvegian este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 8 porții. O porție conține 764 de calorii, 17 g de proteine și 18 g de grăsimi. Pentru 93 de cenți per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat scandinav. Această rețetă de la Allrecipes are 212 fani. Un amestec de smântână grea, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 89%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Norwegian Potato Klub, Norwegian Cookies și Norwegian Coleslaw.

Instrucțiuni

1
Curățați cartofii și puneți-i într-o oală mare cu multă apă. Aduceți apa la fiert și lăsați cartofii să fiarbă până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și pasați bine.
3
Într-un castron mare, combinați 8 căni de piure de cartofi, smântână, unt, sare și zahăr. Acoperiți cartofii și dați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Amestecați făina în piureul de cartofi și turnați amestecul în bile de dimensiunea mingii de tenis sau mai mici, în funcție de preferințe. Păstrați bilele de aluat pe farfurie la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Scotând câte o minge din frigider, rulați bilele de aluat pe o placă înfăinată. Pentru a nu se lipi aluatul în timp ce îl întindeți, vă ajută să aveți un sucitor cu huse de sucitor de bumbac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Prăjiți lefsa într-un grătar sau într-o tigaie de fier la foc foarte mare. Dacă se rumenește prea mult, reduceți căldura. După ce ați gătit fiecare bucată de lefsa se pune pe un șervețel. Îndoiți prosopul peste lefsa pentru a se menține cald. Stivuiți lefsa unul peste altul și țineți acoperit pentru a nu se usca.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista