Lebkuchen
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Lebkuchen ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 71 calorii. Această rețetă servește 90. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de praf de copt, bicarbonat de sodiu, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Lebkuchen, Lebkuchen, și Lebkuchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, apa și untul într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere.
Adăugați scorțișoară, nucșoară și cuișoare; se amestecă bine și se răcește.
Se dizolvă sifonul în apă caldă.
Adăugați făină, praf de copt și sodă dizolvată în amestecul de condimente răcit; se amestecă bine.
Formați aluatul în trei rulouri lungi de 10 inci; înfășurați în hârtie cerată și refrigerați 8 zile. Aluatul va fi lipicios.
Desfaceți rola și tăiați - o în felii de 1/4 inch.
Așezați fursecurile pe foi de copt ușor unse.
Coaceți la 350 timp de 12 minute. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Notă: pentru o felie uniformă de cookie, utilizați o bucată de sfoară înfășurată în jurul ruloului de cookie. Înfășurați șirul în jurul fundului ruloului și încrucișați capetele în partea de sus. Trageți șirul departe de rolă pentru a tăia.
Acest lucru are ca rezultat o felie de cookie mai uniformă, care nu afectează forma ruloului rămas.