Lazy Pierogi

Lazy Pierogi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați Pierogi leneș. Această rețetă servește 8 și costă 1,58 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 510 calorii, 15g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, cremă condensată de supă de ciuperci, varză murată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Lazy Pierogi, Mama lui leneș Pierogi, și Pierogi.

Instrucțiuni

1
Așezați varza murată și ceapa într-o tigaie mare la foc mediu-mic, cu suficientă apă pentru a acoperi. Fierbeți 1 oră sau până când cea mai mare parte a apei a fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați rotini și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RotiniRotini
4
Într-o tigaie medie la foc mediu, călește ciupercile în 2 linguri de unt timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Amestecați untul rămas, pastele fierte și crema de supă de ciuperci în amestecul de varză murată. Gatiti si amestecati 15 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Paste FiertePaste Fierte
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista